Search found 6 matches

by myaccount
Wed Aug 05, 2020 4:23 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Vision Z-Wave Gen.5 only supported in v1.6 OZW (sort of solved)
Replies: 1
Views: 286

Re: Think, just maybe, I got a Home Assistant permission problem.

Nope, problem is that zu1401jp.xml support is in openzwave v.1.6, not v.1.4 that's in homeassistant. Search words: zu1401 zu1401-5 (windows drivers) as I suppose this forum is indexed by all watching google. So, will mark title as solved soon I hope with: Utilize OpenZWave’s ozwdaemon in home assist...
by myaccount
Tue Aug 04, 2020 7:15 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Vision Z-Wave Gen.5 only supported in v1.6 OZW (sort of solved)
Replies: 1
Views: 286

Vision Z-Wave Gen.5 only supported in v1.6 OZW (sort of solved)

Edit; Title was: "Think, just maybe, I got a Home Assistant permission problem." Trying to get a Vision Z-Wave Gen.5 going with Home Assistant. Bus 001 Device 048: ID 0658:0200 Sigma Designs, Inc. Aeotec Z-Stick Gen5 (ZW090) - UZB [ 3576.052727] usb 1-1.4: new full-speed USB device number 46 using d...
by myaccount
Sun Aug 02, 2020 1:17 am
Forum: General Discussion
Topic: MPD paused forever
Replies: 3
Views: 379

Re: MPD paused forever

Quick checkin. Will do. I first installed the dietpi version and when that one would not recognise 'pulse' as an output at all. Hence, I took the drastic measurement to A) Apply the fix in op. But when that did not pan out, I B) installed the debian standard. Also... on another note, is there really...
by myaccount
Sat Aug 01, 2020 11:39 am
Forum: General Discussion
Topic: MPD paused forever
Replies: 3
Views: 379

MPD paused forever

Trying to get an "alarm clock" going with mympd and well.. mpd. At first, it complained a lot but it seems to make do with this one: Warning: Stopping mpd.service, but it can still be activated by: mpd.socket c2@DietPi:~$ sudo mpd -v --no-daemon --stdout config_file: loading file /etc/mpd.conf serve...
by myaccount
Mon Dec 23, 2019 9:55 am
Forum: Troubleshooting
Topic: netdata troubles.
Replies: 2
Views: 362

Re: netdata troubles.

Well no, I removed the my local ip. Logs seem to say nada: sudo systemctl -l status netdata.service ● netdata.service - netdata - Real-time performance monitoring Loaded: loaded (/lib/systemd/system/netdata.service; enabled; vendor preset: enabled) Active: active (running) since Mon 2019-12-23 08:56...
by myaccount
Sun Dec 22, 2019 9:07 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: netdata troubles.
Replies: 2
Views: 362

netdata troubles.

Installed netdata yesterday and it work fine, today did a restart and no go.

Getting error: Cannot load required JS library: http://w.x.y.z:19999/lib/bootstrap-toggle-2.2.2.min.js
Cannot load required JS library: http://w.x.y.z:19999/dashboard_info.js?v20180224-3
Merry christmas and so forth!