Aria2 WebUI not loading Topic is solved

Having issues with your DietPi installation or found a bug? Post it here.
Wishmaster.dj
Posts: 13
Joined: Tue Nov 10, 2020 6:04 pm

Re: Aria2 WebUI not loading

Post by Wishmaster.dj »

No luck yet. Still get the saem Pi-hole image redirection message. Do you think suspect Pi-hole to be interfering with this? Should I uninstall Pi-hole?
User avatar
Joulinar
Posts: 4203
Joined: Sat Nov 16, 2019 12:49 am

Re: Aria2 WebUI not loading

Post by Joulinar »

Usually it should work. At least on my test it was working well to have PiHole as well as Aria2 running on some system. The web site you get displayed is more the error handle that get shown if the page is not reachable.

Anyway you can give it a try and remove PiHole. But keep in mind, atm your local devices are configured to use PiHole as DNS server and if PiHole is missing, it might can cause challenges ;) Might be needed to use your internet router during the absence of PiHole
Pls let us know if a solution is working. This could help others if they hit by similar situation. Your DietPi Team
Wishmaster.dj
Posts: 13
Joined: Tue Nov 10, 2020 6:04 pm

Re: Aria2 WebUI not loading

Post by Wishmaster.dj »

Reinstalled the entire OS from scratch and it works now! Was probably a case of some corrupt file/conflict.

Thanks!
User avatar
Joulinar
Posts: 4203
Joined: Sat Nov 16, 2019 12:49 am

Re: Aria2 WebUI not loading

Post by Joulinar »

probably something mixed up on config files but good that it is working now
Pls let us know if a solution is working. This could help others if they hit by similar situation. Your DietPi Team
Post Reply