Kodi don't start Topic is solved

Have some feedback, questions, suggestions, or just fancy a chat? Pop it in here.
Post Reply
przemko
Posts: 80
Joined: Sun Mar 15, 2020 5:40 pm

Kodi don't start

Post by przemko »

Hello, I install Kodi on my Rpi4 where I have already Nextcloud and Emby server installed. I set Kodi to autostart but when I connect Rpi4 to TV there's terminal. I click Kodi on that menu.
Edit. OK I set Dietpi user not root. It works on root.
Attachments
Zrzut ekranu z 2020-03-26 11-56-31.png
Last edited by przemko on Thu Mar 26, 2020 12:10 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Joulinar
Posts: 2528
Joined: Sat Nov 16, 2019 12:49 am

Re: Kodi don't start

Post by Joulinar »

Hi,

I honestly did not understood your question. If you select Kodi as autostart, you would need to reboot your system to have Kodi launched during boot. Usually you should see on your TV screen the boot process
Pls let us know if a solution is working. This could help others if they hit by similar situation. Your DietPi Team
przemko
Posts: 80
Joined: Sun Mar 15, 2020 5:40 pm

Re: Kodi don't start

Post by przemko »

Hi, I edited first post. I need to login as root not dietpi user. Thanks for fast reply. Admin can delete my post.
User avatar
Joulinar
Posts: 2528
Joined: Sat Nov 16, 2019 12:49 am

Re: Kodi don't start

Post by Joulinar »

yes that's an actual behavior that auto start of applications works with root user only. It might change on a later version.
Pls let us know if a solution is working. This could help others if they hit by similar situation. Your DietPi Team
Post Reply