Bug in 6.9? Squeezeboxserver doesn´t show up in dietpi-process_tool

Having issues with your DietPi installation, or, found a bug? Post it here.
Post Reply
-ol-
Posts: 16
Joined: Tue Sep 05, 2017 1:34 pm

Bug in 6.9? Squeezeboxserver doesn´t show up in dietpi-process_tool

Post by -ol- »

Hi,

since the last update to 6.9 I cannot access the settings for "Squeezeboxserver" in dietpi-process_tool anymore even though "Squeezeboxserver" is installed and running as supposed. It used to work fine in earlier versions. Fresh re-install of 6.9 did not change anything, "Squeeboxserver" is just missing in the process_tool!

Is it a bug?

Thanks for any help & Cheers,
Oliver

P.S.: SBC is a RPi 3B+.
User avatar
Fourdee
Site Admin
Posts: 2788
Joined: Tue Feb 06, 2007 1:36 pm

Re: Bug in 6.9? Squeezeboxserver doesn´t show up in dietpi-process_tool

Post by Fourdee »

Hi,

Thanks for the report.

This is a known bug which cropped into our v6.9 release due to a revision in the ps [c]ax scrape.

Its resolved for v6.10 once completed and released (ETA 1/2 weeks). In the mean time you can resolve now by running the below command:

Code: Select all

wget https://raw.githubusercontent.com/Fourdee/DietPi/8fcdc59cd25f58fb2a760526d6da77ad0f6c6bf/dietpi/dietpi-process_tool -O /DietPi/dietpi/dietpi-process_tool
If you find our project or support useful, then we’d really appreciate it if you’d consider contributing to the project however you can.
Donating is the easiest – you can use PayPal or become a DietPi patron.
-ol-
Posts: 16
Joined: Tue Sep 05, 2017 1:34 pm

Re: Bug in 6.9? Squeezeboxserver doesn´t show up in dietpi-process_tool

Post by -ol- »

Hi fourdee,

thanks for your quick reply, later I´ll try your suggested solution!

Cheers,
Oliver
-ol-
Posts: 16
Joined: Tue Sep 05, 2017 1:34 pm

Re: Bug in 6.9? Squeezeboxserver doesn´t show up in dietpi-process_tool

Post by -ol- »

Hmm, I´m getting a 404 error (not found)... typo?
Post Reply