V154 + 4.9.24 HDMI problem Topic is solved

Having issues with your DietPi installation, or, found a bug? Post it here.
Post Reply
quartist

V154 + 4.9.24 HDMI problem

Post by quartist »

Hello,

XU4 booting normally, on TV connected via HDMI (1080p) I see boot process. Everything looks good but, after 8-14 minutes on TV is "no signal".
Until reboot, i do not see anything on TV. SSH and all working ok.
In log:
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: 12c30000.serial:: ttySAC3 at MMIO 0x12c30000 (irq = 79, base_baud = 0) is a S3C6400/10
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: [drm] Initialized
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: exynos-hdmi 14530000.hdmi:: Failed to get supply 'vdd': -517
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: s5p-g2d 10850000.g2d:: The Exynos G2D (ver 4.1) successfully probed.
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: exynos-rot 11c00000.rotator:: The exynos rotator is probed successfully
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: exynos-drm-ipp exynos-drm-ipp: drm ipp registered successfully.
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: mali 11800000.mali:: GPU identified as 0x0620 r0p1 status 0
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: devfreq 11800000.mali:: Couldn't update frequency transition information.
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: mali 11800000.mali:: could not find power_model node
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: mali 11800000.mali:: Probed as mali0
Jul 29 22:11:33 DietPi kernel: brd: module loaded

Any ideas?

Edit1:

when "signal lost" is present on TV, and I disconnect HDMI from odroid and connected back, then next couple of minutes all i ok. On tv see console.
Post Reply