plex not seeing samba share Topic is solved

Having issues with your DietPi installation, or, found a bug? Post it here.
Post Reply
tursiops

plex not seeing samba share

Post by tursiops »

Hi Everyone,
First time use of dietpi, and installed it with no problem with plex.
I've mounted my nas on /mnt/samba, and i can browse it on the rasberry without issues, but when i go to the plex to add a folder to my library, the folder is just empty.
What is wrong ?

Thank you.
Tursiops
User avatar
Fourdee
Site Admin
Posts: 2788
Joined: Tue Feb 06, 2007 1:36 pm

Re: plex not seeing samba share

Post by Fourdee »

tursiops wrote:Hi Everyone,
First time use of dietpi, and installed it with no problem with plex.
I've mounted my nas on /mnt/samba, and i can browse it on the rasberry without issues, but when i go to the plex to add a folder to my library, the folder is just empty.
What is wrong ?

Thank you.
Tursiops
Hi,

If its working on the RPi, could be an issue with Plex/configuration.

I ran a quick test on a fresh Plex install, seems ok at our end:
Untitled.png
Try restarting services and adding the library again:

Code: Select all

dietpi-services restart
If it still fails to show up, please take a screenshot of Plex viewing /mnt/samba, and the following commands:

Code: Select all

df -h
mount
If you find our project or support useful, then we’d really appreciate it if you’d consider contributing to the project however you can.
Donating is the easiest – you can use PayPal or become a DietPi patron.
Post Reply