Problems with qbittorent and emby

Having issues with your DietPi installation, or, found a bug? Post it here.
Post Reply
LuPoX
Posts: 19
Joined: Wed Dec 14, 2016 4:52 pm

Problems with qbittorent and emby

Post by LuPoX »

Hi, i have installed both programs, i do an status of qbittorent and get this :
systemctl status qbittorrent
* qbittorrent.service - qBittorrent Daemon Service
Loaded: loaded (/etc/systemd/system/qbittorrent.service; disabled)
Active: active (exited) since mi▒ 2016-12-28 14:54:43 GMT; 4min 26s ago
Process: 2082 ExecStart=/usr/bin/qbittorrent-nox -d --webui-port=1340 (code=exited, status=0/SUCCESS)
Main PID: 2082 (code=exited, status=0/SUCCESS)

dic 28 14:54:43 Server systemd[1]: Started qBittorrent Daemon Service.
but when i try to join through web on port 1340 doesnt work.

and whit emby, since today it works fine, but now i cant join via web too :(
User avatar
johnvick
Legend
Posts: 693
Joined: Wed Jun 08, 2016 11:53 am
Location: New Zealand

Re: Problems with qbittorent and emby

Post by johnvick »

What device are you using? I've installed Emby on BananaPi M1 and Pi3 - whilst it installed it did not work very well on either device. On the Odroid XU4 is runs well. I think the amount of memory available may be a factor.
LuPoX
Posts: 19
Joined: Wed Dec 14, 2016 4:52 pm

Re: Problems with qbittorent and emby

Post by LuPoX »

i have a orange pi plus2e, dont think it will be a ram problem
User avatar
Fourdee
Site Admin
Posts: 2788
Joined: Tue Feb 06, 2007 1:36 pm

Re: Problems with qbittorent and emby

Post by Fourdee »

LuPoX wrote:Hi, i have installed both programs, i do an status of qbittorent and get this :
systemctl status qbittorrent
* qbittorrent.service - qBittorrent Daemon Service
Loaded: loaded (/etc/systemd/system/qbittorrent.service; disabled)
Active: active (exited) since mi▒ 2016-12-28 14:54:43 GMT; 4min 26s ago
Process: 2082 ExecStart=/usr/bin/qbittorrent-nox -d --webui-port=1340 (code=exited, status=0/SUCCESS)
Main PID: 2082 (code=exited, status=0/SUCCESS)

dic 28 14:54:43 Server systemd[1]: Started qBittorrent Daemon Service.
but when i try to join through web on port 1340 doesnt work.

and whit emby, since today it works fine, but now i cant join via web too :(
Looks like qBitttorent is terminating.

Try running this to get more info:

Code: Select all

systemctl status qbittorrent -l
Lets also get info on Emby:

Code: Select all

systemctl status emby-server -l
If you find our project or support useful, then we’d really appreciate it if you’d consider contributing to the project however you can.
Donating is the easiest – you can use PayPal or become a DietPi patron.
LuPoX
Posts: 19
Joined: Wed Dec 14, 2016 4:52 pm

Re: Problems with qbittorent and emby

Post by LuPoX »

i get the same with -l, emby works now, seems that was because one hd broke, i unmount it and he come back to work, and qbittorrent works for 1-2 min when i reboot and stop works, this is the systemctl


22:26 root@Server:~ $ systemctl status qbittorrent -l
* qbittorrent.service - qBittorrent Daemon Service
Loaded: loaded (/etc/systemd/system/qbittorrent.service; disabled)
Active: active (exited) since vie 2016-12-30 22:26:05 GMT; 3s ago
Process: 2958 ExecStart=/usr/bin/qbittorrent-nox -d --webui-port=1340 (code=exited, status=0/SUCCESS)
Main PID: 2958 (code=exited, status=0/SUCCESS)

dic 30 22:26:05 Server systemd[1]: Started qBittorrent Daemon Service.
22:26 root@Server:~ $


same than without -l.
Other think with qbittorret is that dont let me change the port and user and pass
LuPoX
Posts: 19
Joined: Wed Dec 14, 2016 4:52 pm

Re: Problems with qbittorent and emby

Post by LuPoX »

When i restart the orangepi, qbittorrent works, but with all the files on pause, when i pick one and push to start, qbittorrent stop works :/ was since last update
User avatar
Fourdee
Site Admin
Posts: 2788
Joined: Tue Feb 06, 2007 1:36 pm

Re: Problems with qbittorent and emby

Post by Fourdee »

LuPoX wrote:When i restart the orangepi, qbittorrent works, but with all the files on pause, when i pick one and push to start, qbittorrent stop works :/ was since last update
Sounds like an issue with accessing the data directory.
seems that was because one hd broke
If the USB drive was hosting your DietPi user data, i'd highly recommend a fresh reinstall as data will be missing from this location. May cause further issues down the line. This should also fix qBittorrent.
If you find our project or support useful, then we’d really appreciate it if you’d consider contributing to the project however you can.
Donating is the easiest – you can use PayPal or become a DietPi patron.
Post Reply