Page 1 of 1

PiHole does not work

Posted: Fri Dec 08, 2017 11:48 pm
by al3suarez
Purchased RPi3 & ODROID-XU4Q, downloaded proper images for them, easy install of DietPi.

Installed PiHole on both. Setup was simple, verified "Ethernet Network Options" setting were correct - Static IP, Mask, Gateway, DNS , however, when I head to <myIP>/pihole I get the following (pic). Surprise it did not even ask me to login.

Re: PiHole does not work

Posted: Sat Dec 09, 2017 1:00 am
by k-plan
Yes, sorry this happens with last version:
Pi-hole Version v3.2 - Web Interface Version v3.2 - FTL Version vDev-437af07
http://dietpi.com/phpbb/viewtopic.php?f ... tall#p9256

uninstall and after this install via dietpi-software a secound time.

And please heck:

Code: Select all

:~# dietpi-services status

 DietPi-Services
─────────────────────────────────────────────────────
 Mode: status
 Please wait...

 [Ok] cron      active (running) since Fri 2017-12-08 02:46:28 CET; 22h ago
 [Ok] lighttpd  active (running) since Fri 2017-12-08 03:02:46 CET; 21h ago
 [Ok] php5-fpm  active (running) since Fri 2017-12-08 02:46:50 CET; 22h ago
 [Ok] dnsmasq   active (running) since Sat 2017-12-09 00:17:05 CET; 37min ago
 [Ok] pihole-FTL        active (exited) since Sat 2017-12-09 00:17:06 CET; 37min ago

Code: Select all

:~# pihole status
  [✓] DNS service is running
  [✓] Pi-hole blocking is Enabled

Code: Select all

:~# pihole -v
  Pi-hole version is v3.2 (Latest: v3.2)
  AdminLTE version is v3.2 (Latest: v3.2)
  FTL version is vDev-437af07 (Latest: v2.12)
Pi-hole version v3.2
Pi-hole version v3.2

Re: PiHole does not work

Posted: Sat Dec 09, 2017 3:11 am
by Fourdee
k-plan wrote:Yes, sorry this happens with last version:
You mentioned a while back, issue with user exiting the PiHole setup, pre-completion? Would that cause this?
We should probably fix that with a loop :)

Re: PiHole does not work

Posted: Sat Dec 09, 2017 3:23 am
by Fourdee