Search found 50 matches

by crik91
Fri Apr 21, 2017 6:15 pm
Forum: General Discussion
Topic: Using as a web server for test?
Replies: 6
Views: 4318

Re: Using as a web server for test?

Thank you very much! Last problem: I can't access to phpMyAdmin via DDNS. I have No-Ip and I can access via SSH when I'm outside. I can see index.php page, I set up my router to forward port 80(DietPi) to port 8080. So, if I type mydns.ddns.net:8080/index.php (or other files in /var/www) I can see e...
by crik91
Thu Apr 20, 2017 4:25 pm
Forum: General Discussion
Topic: Using as a web server for test?
Replies: 6
Views: 4318

Re: Using as a web server for test?

Yes, tried it few times but I got an error like connection timed out. Also trying to connect to phpMyAdmin. Nothing appear! Also cannot see anything in /var/www, like phpinfo.php Thank you. Strange, Is LEMP installed in dietpi-software? If you can send me a bug report, i'll take a look: http://diet...
by crik91
Wed Apr 19, 2017 3:00 pm
Forum: General Discussion
Topic: Using as a web server for test?
Replies: 6
Views: 4318

Re: Using as a web server for test?

Yes, tried it few times but I got an error like connection timed out. Also trying to connect to phpMyAdmin. Nothing appear! Also cannot see anything in /var/www, like phpinfo.php

Thank you.
by crik91
Wed Apr 19, 2017 9:22 am
Forum: General Discussion
Topic: Using as a web server for test?
Replies: 6
Views: 4318

Using as a web server for test?

Hi, I bought a Raspberry Pi 3 model B because I would to use for different use. At the moment I'm using Transmission and MOV through NGINX, all run via LEMP web server. I need to use as a web server because I need a place available from anywhere to develop a website. In this case, I need to install ...
by crik91
Tue Apr 11, 2017 3:36 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error
Replies: 8
Views: 10733

Re: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error

Tried in different ways. Following this guide i can see a Nextcloud page via browser but it tolds me that cannot find MySQL driver. I think that is the last problem to solve to have Nextcloud and OMV fully working together. I have a question: I installed DietPi and change web server from Apache2 to ...
by crik91
Thu Apr 06, 2017 5:45 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error
Replies: 8
Views: 10733

Re: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error

Ok, I'll try and I'll let you know.
by crik91
Sun Apr 02, 2017 8:55 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error
Replies: 8
Views: 10733

Re: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error

Maybe I can solve removing optimized OMV and install it in the normal way? And then install Nextcloud using Apache2 as web server because I don't think that may work with nginx.
by crik91
Sat Apr 01, 2017 12:42 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error
Replies: 8
Views: 10733

Re: OMV intercepts nextcloud setup login with 404 error

Same issue here. I can't use OwnCloud or Nextcloud. Any way to solve? Thank you Hi, I have a Raspberry Pi 3 model B with DietPi V147. I'm using it with OpenMediaVault on port 80. I installed OwnCloud via diet-software and if I go to MYRASPI_IP/owncloud I can see an error page from OpenMediaVault. So...
by crik91
Sat Apr 01, 2017 12:15 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [dupe] Owncloud, installation trouble
Replies: 2
Views: 2160

Re: Owncloud, installation trouble

It seems that OwnCloud and Nextcloud are need Apache web server but I'm using nginx because of OpenMediaVault.

What can I do?

Thank you
by crik91
Fri Mar 31, 2017 6:38 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: [dupe] Owncloud, installation trouble
Replies: 2
Views: 2160

[dupe] Owncloud, installation trouble

Hi, I have a Raspberry Pi 3 model B with DietPi V147. I'm using it with OpenMediaVault on port 80. I installed OwnCloud via diet-software and if I go to MYRASPI_IP/owncloud I can see an error page from OpenMediaVault. So, I changed OMV port from web GUI to 1234, reinstalled OwnCloud and rebooted but...