Search found 4 matches

by plasmaphase
Sun Dec 23, 2018 5:17 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: NanoPC-T4 NVME not found
Replies: 3
Views: 930

Re: NanoPC-T4 NVME not found

I have not had luck as of yet. I've tried doing: dd if=/dev/zero of=/dev/nvme0n1 bs=4K count=10000 reboot but I don't see the standard 5 or 6 nvme devices under /dev/ I can see I'm configured to support it as far as I can tell: zcat /proc/config.gz | grep NVME CONFIG_BLK_DEV_NVME=y CONFIG_NVMEM=y I ...
by plasmaphase
Tue Dec 18, 2018 9:33 pm
Forum: Requests
Topic: NanoPC-T4 NVMe support
Replies: 1
Views: 1912

NanoPC-T4 NVMe support

Please provide support/connectivity to an NVMe SSD on the NanoPC-T4 board. Looks like Armbian has this support currently:

https://www.armbian.com/nanopc-t4/
by plasmaphase
Fri Dec 14, 2018 11:57 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: NanoPC-T4 NVME not found
Replies: 3
Views: 930

NanoPC-T4 NVME not found

I'm running from eMMC, with latest dietpi (kernel 4.4.154, v6.19.7), and have a new EVO 860 NVME drive mounted, but I see nothing listed in /dev: block loop2 ptmx tty22 tty49 usbmon0 btrfs-control loop3 pts tty23 tty5 usbmon1 bus loop4 ram0 tty24 tty50 usbmon2 char loop5 random tty25 tty51 usbmon3 c...
by plasmaphase
Tue Nov 27, 2018 9:22 pm
Forum: General Discussion
Topic: NanoPC-T4 M.2 SSD Boot
Replies: 0
Views: 1050

NanoPC-T4 M.2 SSD Boot

Shot in the dark, as this is really more of a question to be had in the FriendlyArm forum: https://www.friendlyarm.com/Forum/viewforum.php?f=61
but has anyone attempted to boot dietpi directly off NanoPC-T4's M.2 SSD? If so, how?