Search found 28 matches

by Facel
Mon May 27, 2019 4:36 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: no more Firefox nor Chromium running
Replies: 12
Views: 2262

Re: no more Firefox nor Chromium running

Thanks for the anwser about bitdeph

The error with chromium (and also with Firefox) appears when opening the app for the first time
by Facel
Mon May 27, 2019 4:18 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: no more Firefox nor Chromium running
Replies: 12
Views: 2262

Re: no more Firefox nor Chromium running

I have got the libc6 info when I first installed the very last version of Chromium (from debian) ... I got an error message regarding the libc6 version needed to be 2.28 or above (cf my previous post => libc6 version to be upgrade ??) so I looked for a chromium version released within the period the...
by Facel
Mon May 27, 2019 3:50 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: no more Firefox nor Chromium running
Replies: 12
Views: 2262

Re: no more Firefox nor Chromium running

result of : apt policy chromium chromium: Installé : 72.0.3626.122-1~deb9u1 Candidat : 72.0.3626.122-1~deb9u1 Table de version : *** 72.0.3626.122-1~deb9u1 500 500 https://deb.debian.org/debian-security stretch/updates/main armhf Packages 100 /var/lib/dpkg/status 70.0.3538.110-1~deb9u1 500 500 http:...
by Facel
Mon May 27, 2019 9:05 am
Forum: Troubleshooting
Topic: no more Firefox nor Chromium running
Replies: 12
Views: 2262

Re: no more Firefox nor Chromium running

Sorry I do not remenber ... I have re-installed from scratch the last version but the problem is still there for Web Chromium and Firefox as well. I am using the Allo.com Web GUI Image,with V6.24.1 Dietpi version running. I have manually installed the chromium version 65.0.3325.181 Built on Ubuntu, ...
by Facel
Sat May 25, 2019 6:04 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Request for having Framebuffer set to 32 possible
Replies: 1
Views: 446

Request for having Framebuffer set to 32 possible

I cannot prompt JRIVER windows (version MC25) anymore on my Sparky with Dietpi

In order to have it running properly Jriver Forum is telling to set

framebuffer_depth=32
framebuffer_ignore_alpha=1

Could you please set this possibility back in the Dietpi-config

thank you
by Facel
Fri May 17, 2019 1:34 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: libc6 version to be upgrade ??
Replies: 3
Views: 590

Re: libc6 version to be upgrade ??

Thank you for your explanation.
I will not go for any Buster adventure ...

When I run an apt-get upgrade command does it upgrade properly the packages ?

does the dietpi-ugrade provide the same result as the apt-get upgrade command ?
by Facel
Thu May 16, 2019 11:13 am
Forum: Troubleshooting
Topic: libc6 version to be upgrade ??
Replies: 3
Views: 590

libc6 version to be upgrade ??

The libc6 version is 2.24 on the Dietpi 6.23.3 version .

Is it possible to upgrade libc6 version to have a the 2.28 (or above) ?

In case of a positive answer : what should I do ?

thanks

PS : the libc6 version has been release on 2016-08-05 !!! quite old is'nt it ?
by Facel
Wed May 15, 2019 2:16 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: no more Firefox nor Chromium running
Replies: 12
Views: 2262

no more Firefox nor Chromium running

I have the latest Diepi version running on a Sparky board. My problem is that I can't open firefox anymore under LXDE desktop environnement (I get a crash reporter window) When I run the Web Chromium browser I have a blank windows !!! I remember that in some prevoious version of Dietpi, firefox was ...
by Facel
Tue May 14, 2019 6:03 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Blank Window on Desktop
Replies: 0
Views: 955

Blank Window on Desktop

Hello

When I launch the Chromium web browser from the Desktop I have a blank window (in fact it's color is blue)
in addition when I run Firefow web browser, I have an error preventing any use of firefox

I am running the latest DietPi version on a Sparky USBridge

any help will be appreciated
by Facel
Thu Apr 25, 2019 9:57 am
Forum: Requests
Topic: Could "Spotifyd" be available into DietPi software ?
Replies: 14
Views: 3748

Re: Could "Spotifyd" be available into DietPi software ?

I have exactly the same behaviour as yours regarding the volume level.

I would simply have preferred to set the volume at 50% for the initial connection (instead of 100%)