Search found 6 matches

by dombo71
Sat Apr 28, 2018 1:35 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Dallas sensor on Dietpi
Replies: 0
Views: 562

Dallas sensor on Dietpi

Dear all. Is there perhaps someone that have a working how to for dallas on the Raspbwerry with dietpi.?? I try a lot things that all should work with raspberry pi... only it looks that the diept is working different then the other os.? I cannot find a lot f this on the forum or youtube or the inter...
by dombo71
Tue Jan 02, 2018 1:44 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Python stop working
Replies: 1
Views: 794

Re: Python stop working

mm please...
is there no one that can help..
Found a problem after the dist upgrade.
I see a segmentation fault when i try some py settings

Perhaps someone have a solution for that??

Thanks
by dombo71
Sat Dec 30, 2017 1:48 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Python stop working
Replies: 1
Views: 794

Python stop working

Dear... Is use a odriod xu4 with dietpi On my xu4 i run a home automation, with some python scripts. A few days a go i did a dietpi-upgrade.. After that my python script are not function any more... whe i try to instal python the odriod says already installed.. In dietpi software i turn on python. O...
by dombo71
Wed Nov 22, 2017 9:31 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Reconnect after internet lost
Replies: 3
Views: 1724

Re: Reconnect after internet lost

please some help???
Why is a pi reconnecting and my hardware not?
by dombo71
Sun Nov 19, 2017 4:40 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Reconnect after internet lost
Replies: 3
Views: 1724

Re: Reconnect after internet lost

k-plan wrote:Hi,
dombo71 wrote:is lost the internet connection...
Which type of internet connection?
Ethernet, wifi, UMTS, LTE, ... ?
Sorry did not get a message in my mail , ..

I do have a lan cable to the Xu4.
And the speed is almost 30Mbit
by dombo71
Sat Nov 18, 2017 11:36 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Reconnect after internet lost
Replies: 3
Views: 1724

Reconnect after internet lost

Dear all. Love this Dietpi.. Love my Xu4. Only one strange problem. After my xu4 is lost the internet connection... [ unstable ISP :-( ] It does not reconnect automatically... is there perhaps a solution for this problem??? I use a home automation on the Xu4, only without the auto reconnect ....... ...